Yalova Üniversitesi    bilgiislem@yalova.edu.tr 0 (226) 815 50 00

Üniversitemiz Yemekhane Sistemi Yenilenmiştir.

Üniversitemiz yemekhane sistemi 22.11.2021 tarihinde yenilenmiştir. Yenilenen yemekhane sisteminde eskiden olduğu gibi Kampüs kartların kullanılabileceği gibi Mobil cihazlar için SoliPAY uygulaması ile de ödeme alınabilinmektedir. https://kampuskart.yalova.edu.tr/ adresinden kartlara yüklenen bakiyeler,  Merkez Öğrenci Yemekhanesinde bulunan bakiye yükleme terminaline kartların okutulması ile anında karta yüklenmektedir. Merkez Öğrenci Yemekhanesi dışında kartlara yüklenen bakiye yüklemelerinin kartınıza aktarılması için bakiye yükleme işlemini 11:00'den önce yapınız. 11:00'den sonra yapılan yüklemeler bir sonraki gün kartınıza yansır.

Ayrıca mobil ödeme sistemi olarak SoliPAY uygulamaya alınmıştır. SoliPAY le zaman ve mekan bağımsız anında kredi kartınız ile uygulama üzerinden yemekhanelerde kullanılabilecektir. SoliPAY de fiziksel kampüs kart da olduğu gibi karta para yükleme işlemi yoktur.  SoliPAY uygulamasında bulunan kamera ile yemekhane turnikesi üzerinde ki QR kod okutulması ile yemek ücreti SoliPAY'e tanımlı kredi kartınızdan düşecektir.

Sistem tanıtımına ve kullanımına yönelik tanıtım materyallerine aşağıdaki dosyalardan erişilebilebilmektedir.

SoliPAY Uygulaması Kullanım Videosu